Генерален Конзул на Република Македонија во САД со седиште во Њујорк (2001-2003)

Генерален Конзул на Република Македонија во САД со седиште во Њујорк Линк до страната на СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТ За жал до денеска, 20 години подоцна преживеал само еден документ онлајн. Ова … Continue reading Генерален Конзул на Република Македонија во САД со седиште во Њујорк (2001-2003)