Интервју во Вечерњи.хр за ЛУСТРАЦИЈАТА (10 мај 2016)

Кај нас, како и се друго, се уплеска работата и со ЛУСТРАЦИЈАТА. Па така тие што кодошеле на крај излегоа жртви. Дури и Закон се предложи за поништување на процесот … Continue reading Интервју во Вечерњи.хр за ЛУСТРАЦИЈАТА (10 мај 2016)