Одлука за шеф на комисија за надворешни работи на ВМРО

Претпоставувам ретко кој ја знае оваа одлука. Затоа што не се води ред за историјата и документите и затоа што секој нареден султан времето го смета од неговото доаѓање… Јас … Continue reading Одлука за шеф на комисија за надворешни работи на ВМРО