Уште еднаш за нас (мојата втора книга)

Уште еднаш за нас – книга, бесплатно за сите читатели “Пет минути од деноноќието ќе и ги посветам на маченицата Македонија,за да соочам со мојата македонска совест и да се … Continue reading Уште еднаш за нас (мојата втора книга)