Воените ветерани на УЧК од Македонија со свој предлог за промена на името на Македонија

 

повеќе: Македонија да биде „Илиро Македонија на Вардар“, бара Здружението на воени ветерани на УЧК

Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови