Димитров Никола трговец поединец со името на Македонија

Во програмата на немаше промена на име ама сепак тоа прво ќе го остварат. Која програма? Exactly

 

Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови