Кабинетот на Алаѓозовски

ЕКСКЛУЗИВНО фото: кабинетот на Алаѓозовски ја презеде КУЛТУРАТА…

 

Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови