Тања Милевска од Брисел ја има најдобрата порака до ВМРО ДПМНЕ: 
Ебете се за се што ни направивте, од лидер па се до најситен партиски бот!

тања милевска

Притоа заборави да каже само едно, дека живее на грб на овој народ цел живот и тоа во Брисел. Имаше привилегии и стартни позиции поради кодошењата кои ги имаат во семејството во минатото… Така секој знае. Некој друг да ти одработи, а ти да дојдеш на готово.
И кога зборува за закани, запалени автомобили, мафија, дрога, гарант мисли на Заев, Чауш, Вице и нивните другарчиња кои токму тоа го прават секој ден. И кога беа во опозиција и сега.
Тања Милевска
Тања Милевска
Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови