Има многу луѓе што ме контактираат на социјалните мрежи и ми праќаат свои информации и видувања. Меѓу другото овој сајт го направив и поради тоа. Затоа што ДИКТАТУРАТА веќе ги добива своите контури и се повеќе е јасно дека ќе мора да се направи ПОДЗЕМНА РЕПУБЛИКА како онаа на историското ВМРО за да се информираме и апдејтираме.

Како што можете да видите за помалку од месец дена се воспостави МЕДИУМСКИ МРАК. Ги дисциплираат и казнуваат телевизиите, уредниците, новинарите (но за тоа во друг пост). Се запрашавте ли како ќе се информирате? Еве ова е една од можностите. Ќе направиме мрежа помеѓу себе, тука на нет. Тешко дека ќе можат да ни ги следат сите комуникации па макар и со помош на АМБАСАДАТА.

Еве за денес прочитајте како се малтретираат неистомислениците на ОД СТРАНА на ИНСТАЛИРАНИОТ РЕЖИМ!

Потоа очекувам коментар и споделување на информацијата, макар во директни пораки ако не сакате да ве ГЛЕДА и СНИМА и секако ДА ВИ СЕ ЗАКАНУВА РЕЖИМОТ… јасно ми е. Не мора секој да се експонира. Но секој има обврска да се бори, да се вкопа и да го опструира овој РЕЖИМ.

НЕМА ДА ИЗДРЖАТ.

ДИКТАТУРА
ДИКТАТУРА
Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови