Фејс

Не се криј бе Алаѓозовски. Ако си маж! Шанац до „насадениов“

Роберте Алаѓозовски, ти како Министер од “народот” треба лично да ме повикаш да го решиме проблемов. ѓ

Нели тоа ќе беше ваша одлика. Така говоревте и за такви се претставувавте.

Јас знаев дека нема да правите така како што говоревте. Дека ќе се криете зад параграфи, членови и секретарки.

Дека со декрети ќе менувате кариери и животни судбини. Ќе си направиш кариера, не се секирај.

Да не вадам цитат од учебник по биологија за животот на паразитите.Имам многу работи да кажам за вашата “револуција” но ќе оставам вашите дела да зборуваат за неа.

И не заборавај и за тебе ќе има дисциплинска од народот. Таа се вика Избори.

П.с. И овој министер, во суверена македонска држава…

 

Следете ме на овие социјални мрежи