Мислења

Го укинале регистарот на педофилите.

Го укинале регистарот на педофилите.

#Реформа а Вие смејте се.

 

sodoma i gomora

Не знам за Вас, но мене и тоа како ме загрижуваат новите тенденции, посебно ова со правдањето на педофилството…

 

Следете ме на овие социјални мрежи