Министерката за образование Рената Дескоска денеска ќе го повлече учебникот за четврто одделение по предметот општество, каде децата треб…

Се разбира дека пречи. Тоа е во линија со ЛГБТ идеологијата која се залага за уништување на семејството, кое е последната линија на одбрана пред тоталното исчезнување на сите вредности…

Source: Пречи бракот помеѓу маж и жена. И пречи верската христијанска традиција

Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови