Кога тогашните опозициски, а сега режимски новинари ме прашуваа нарачани прашања од Борјан Јовановски, познатиот АНТИМАКЕДОНЕЦ. Проследете што им одговорив.

А можете да ме следите и на Твитер. Ако имате налог таму. Тоа ми ти било мрежа на шарените, дека они само биле интелектуалци во Македонија. Знаете ние сме според нив „небањати“…

Филип Петровски
Филип Петровски
Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови