Што излажа Заев денеска?
Мицко кај вежбаше денеска?
Загрижен сум Нина нема каде да потроши платата.
Јанушев со Лексусот како се снаоѓа? Како знае и умее?
Коста се наждра ли на врвот?
Со Кабалата до каде сме?
Агим каде е?
Кичевец со Заев или со Мицко е? Или со двајцата?
Шилегов со тревата до каде е?
“Глумец” кодоши ли?

Филип Петровски

Што излажа Заев денеска?Мицко кај вежбаше денеска?Загрижен сум Нина нема каде да потроши платата.Јанушев со Лексусот…

Gepostet von Filip T. Petrovski am Montag, 11. Mai 2020
Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови