Пред 2 години бев на СВЕТА ГОРА. Го пронајдов МАКЕДОНСКИОТ СИМБОЛ НА ВЕЧНОСТА.

Пред 2 години бев на СВЕТА ГОРА. Го пронајдов МАКЕДОНСКИОТ СИМБОЛ НА ВЕЧНОСТА.

Gepostet von Filip T. Petrovski am Samstag, 16. Mai 2020
Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови