Овој Заев има среќа у г*. Полесен противник не можеше да најде во цела галаксија. „Премиерот“ Мицко на прва кривина си здува. Него не му требаат избори. Он е премиер во „Белата палата“ цело време, уште од нелегитимниот конгрес во Валандово. Што ќе му се избори. Таму е премиер. На периметер од 50 до 100 метри е главен. Сите комплекси му се компензирани. Место да сруши ова булумента, од која полоша немало, он ко мивка – „со среќа нека им е“….

Филип Петровски

Овој Заев има среќа у г*. Полесен противник не можеше да најде во цела галаксија. „Премиерот“ Мицко на прва кривина си…

Gepostet von Filip T. Petrovski am Dienstag, 19. Mai 2020

Вечерва имав интервју за портарот и ТВ Скопје1, наскоро ќе ги објавам одговорите.

Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови