Почитувани вистинољубци,

Европа се мисли дали да ни каже добредојде но не и ние вам единствено и само заедно да ја бараме вистината со нашите вечерашни гости Филип Петровски и Агим Јонуз. Ниту не’ разделија од Албанија ниту добивме зелено светло за преговорите. Заев загрижен, Рама вели сонцето повторно ќе изгрее и со француското „не“, Хан се извини, Меркел не ја дава Македонија а Макрон не попушта.

Филип Петровски и Агим Јонуз

Чија ќе биде последна? Има ли јунак што ќе ја премсили Франција за утре да се случи чудо во Брисел? А дома стара болка нови лица. Мигрантите не мируваат им помагаат домашни јатаци. Дали е на повидок нова „балканска рута“ и уште една мигрантска криза? „Рекетот“ на власта не попушта. Удри уште појако, овој пат по фирмите и невладините на Јовановски.

Дали е ова алиби пред домашната публика или само доказ пред европскиот „судија“ дека Македонија знае како да игра во борбата против криминалот? Минималецот расте, текстилците во паника. Дали поголемата плата ќе значи помалку пари кај најранливите? Вистината за сите овие прашања и многу повеќе ексклузивно и само на Канал 5 ќе ја бараме со нашите гости Филип Петровски и Агим Јонуз. Вечерва во 18:30 во „Само вистина“.

Најава „Само Вистина“

Почитувани вистинољубци, Европа се мисли дали да ни каже добредојде но не и ние вам единствено и само заедно да ја бараме вистината со нашите вечерашни гости Филип Петровски и Агим Јонуз. Ниту не’ разделија од Албанија ниту добивме зелено светло за преговорите. Заев загрижен, Рама вели сонцето повторно ќе изгрее и со француското „не“, Хан се извини, Меркел не ја дава Македонија а Макрон не попушта. Чија ќе биде последна? Има ли јунак што ќе ја премсили Франција за утре да се случи чудо во Брисел? А дома стара болка нови лица. Мигрантите не мируваат им помагаат домашни јатаци. Дали е на повидок нова „балканска рута“ и уште една мигрантска криза? „Рекетот“ на власта не попушта. Удри уште појако, овој пат по фирмите и невладините на Јовановски. Дали е ова алиби пред домашната публика или само доказ пред европскиот „судија“ дека Македонија знае како да игра во борбата против криминалот? Минималецот расте, текстилците во паника. Дали поголемата плата ќе значи помалку пари кај најранливите? Вистината за сите овие прашања и многу повеќе ексклузивно и само на Канал 5 ќе ја бараме со нашите гости Филип Петровски и Агим Јонуз. Вечерва во 18:30 во „Само вистина“.

Gepostet von Канал 5 Телевизија am Mittwoch, 16. Oktober 2019
Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови