Документарец посветен на 20 години од снимањето на филмот Тетовирање. Предлагам да го погледате. Ова е еден од подобрите документарци снимени во таа 2008-2009 година

Филип Петровски, детал од документарецот „Снежно поле“
учесници во документарецот
музиката во документарецот е феноменална
Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови