Заев на иста маса со МПЦ, институција која ја плукаат кај ќе стигнат

Како што беше соопштено денеска од владината прес- служба, црковните великодостојници се пожалиле на бројни проблеми на црквата и побарале поддршка

Повеќе на: Дали Заев и МПЦ разговараа за легализација на хомосексуалните бракови и за спорот со СПЦ?


Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови