Сме се запрашале пред 30 години. Истото и денеска се прашуваме. Останатите народи и држави отидоа напред. Ние вртиме во место.

{Материјалите се од моите истражувања, слободни за користење}

#историја #Македонија

Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови