Сега забележав дека ми е избришано видеото каде што не напаѓа полицијата со солзавец и примена на сила пред Собранието, а после потпишувањето на Грчкиот договор. Не сум ни имал нотификација од фејсбук за прекршување на било какво правило.
Богами се гледа дека е активна групата за сузбивање на неистомислениците и ширење на пропаганда од последната владина кула.
Само не ми е јасно што мислат дека ако го нема видеото народот ќе заборави? Дека луѓето што беа нападнати со отрови го немаат чувството на горчина во грлото? Дека мислат оти договорот е добар а не велепредавство?
Одсега ќе ги триплирам објавите на тема и триолирам мрежите на кои објавувам.
Не можете со сила да не зауставите.
#Бојкотирам

https://www.facebook.com/filip.t.petrovski/posts/2206748312892362

Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови