Филип Петровски, на промоција на 4 книги од едицијата МАКЕДОНСКИ ДЕЈЦИ
изглед на едицијата

Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови