Многу луѓе што сега се околу Христијан Мицкоски имале слика на Бранко Црвенковски или се луѓе на Бранко, вели Филип Петровски во вечерашната емисија Во Центар која се емитува во 22 часот на youtube каналот Vasko Eftov.

Многу луѓе од семејството на Мицкоски се блиски на Бранко Црвенковски, вели Петровски и додава: Можеби и тие чуваат слика од него, како поранешниот министер за транспорт и врски, Миле Јанакиевски кој имаше слика од Бранко во студентската соба во Солун.

Петровски прашува во која фирма Мицкоски работел во Белград? Дали таа фирма работела со електрична енергија? Дали имал менаџерски договор од тоа да добива процент?

пулс24.,мк
воцентар.ком

https://galama.club/2020/11/22/filip-nikoloski-e-novoto-mileniche-na-gruevski-nikola/

Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови