https://www.facebook.com/filip.t.petrovski/posts/2872192149681305

https://www.instagram.com/p/CH9C1YNqDby/

Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови