Фатмир Лимани УЧК

 

Лимани во дебатна емисија на телевизијата „Алсат-М“ посочи и дека заклетвата на војниците на УЧK е главната причина зошто и 15 години п…

На некои работи постојано треба да сме свесни и да се потсетуваме…

Впрочем јас на ова предупредив уште во 2001 година, а најавив со студентските протести во 1997…

Повеќе на : Војната во 2001 година почна поради обединување на етничките територии на Албанците


Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови