Димитров како Коте од Руља

Текстот на договорот за добрососедство со Македонија е финализиран и бугарската страна нема намера да да води нови преговори.

И што мислите кој лаже, според досегашното искуство?!

Извор: Кој лаже?! Заев или Захариева?

Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови