Во недостаток на фотографија на директорот Петров, мора да ставам слика од зградата

По првата изјава што ја имаше Кирил Петров, откако незаконски беше назначен на местото директор на Државниот архив на РМ, вработените во архивот…

Дали Кирил Петров ќе остане доследен на зборот и ќе го врати Архивот во старата зграда?

Имено, тој на „своите“ им се фалел дека е многу јак кај Заев и може да направи што сака…

Извор: Кирил Петров го влечат за нос вработените кои се членови на СДС. Не е чудно, човекот појма нема кај се наоѓа


Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови