Твитер

Калифатот на Заев

Како што гледате ТЕРОРИСТИТЕ кои ги насадија на сила во Влада и им ја дадоа власта веќе мораат да ја платат фактурата. А таа скапо ќе не чини сите нас. Ќе плаќаат и идните генерации.

Се подготвува КАЛИФАТ НА ЗАЕВ

Калифатот на Заев е скоро подготвен


Следете ме на овие социјални мрежи