Мислења

Во вестите на АЛФАТВ во 17:30, зошто забрзано ја демонтираат државата?!

Следете ме во 17:30 на АЛФА во вести, за забрзаното демонтирање на државата…

Зборувавме за повеќе прашања… Колку се напади се направија на државноста во последниве месец дена, човек не може да постигне да коментира…

Филип Петровски во студиото на АЛФА ТВ


Следете ме на овие социјални мрежи