Избор од ВЕБ

Петровски за Алфа: Поставувањето на непознат човек како директор на Државниот архив е план на СДСМ за да ги спроведува понатамошните операции

– Оставам на јавноста да суди, бидејќи не е во прашање Филип Петровски како човек, туку што понатаму се случи, помалку од недела дена после променат…

Повеќе на: Петровски за Алфа: Поставувањето на непознат човек како директор на Државниот архив е план на СДСМ за да ги спроведува понатамошните операции без било каква пречка

Истовремено за да бидете поупатени во состојбите во Државниот архив на РМ го препорачува следниот линк: Кој е кодошот кој ја направи „листата на неподобни“ во Архивот?!


Следете ме на овие социјални мрежи