Мислења

Видео од настапот на Алфа ТВ (23.7.2017)

Филип Петровски во студиото на АЛФА ТВ

Еве го првиот дел од денешното интервју на Алфа ТВ поврзано со актуелни политички теми.


Следете ме на овие социјални мрежи