Мислења

Зошто Заев ја крие упорно содржината на договорот со Бугарија?

Филип Петровски, гостување на ТВ НОВА

Зошто Заев ја крие упорно содржината на договорот со Бугарија?

Што се крие зад овој договор? Дали дал некои папки со разговори во Софија?

Сериозни прашања кои бараат одговори и тоа веднаш!

Проследете го моето интевју на ТВ НОВА од 24.7.2017

Следете ме на овие социјални мрежи