Избор од ВЕБ

Нервоза и неверица во Архивот. Се бара од каде истекуваат информациите

Директорот на Државен архив, во сенка, познат како Сашенце антивмровецот, во момент на радост за доаѓањето на СДС на власт

Дознаваме дека кодошот бил многу нервозен дека му е откриена играта што сакал да ја одигра во ВМРО со инфилтрирањето во Комисијата за култура. Сега…

Извор: Нервоза и неверица во Архивот. Се бара од каде истекуваат информациите

Следете ме на овие социјални мрежи