Избор од ВЕБ

Австриски академици ја шокираа Тирана: Албанците немаат врска со Илирите

Tirana

Виенски истражувачи ги заинтригираа Албанците кои традиционално мислеа дека албанскиот јазик има корени во античка…

Извор: Австриски академици ја шокираа Тирана: Албанците немаат врска со Илирите


Следете ме на овие социјални мрежи