UncategorizedМислења

Го признаваме ли насилното седнување на Таљат Џафери за легитимно?

Простете на незгодното прашање но морам да го поставам – Го признаваме ли насилното седнување на Таљат Џафери за легитимно?

Оти натака ми оди работата…

Гоце Делчев со Серската чета

Враќањето во Парламент е кулминација на ТАЈНИТЕ РАЗГОВОРИ во кои математички прецизно била договорена поддршката за двотретинските закони и тнр. реформи за Заев да има што да им испорача на неговите странски ментори. Ова ама баш на ништо не личи, секако не на опозиција.

Тајните преговори

Интерпелацијата за Влада кога имаш колку што имаш пратеници изразено во бројки ќе биде потоа само 6 месеци „карт бланш“ за ПРОМЕНАТА НА ИМЕТО. Оти ИНТЕРПЕЛАЦИЈА според Уставот може да се поднесува само еднаш во 6 месеци. Значи оваа ИНТЕРПЕЛАЦИЈА ако ја утнат „нашиве“ Заев ќе има слободен пат што сака да прави се до Ноември. Хммммм…
Да не е трагично, ќе беше смешно. Нејсе…
Утре на прес конференција ќе објавам мерки како вистински треба да постапува една опозициска партија во ваква ситуација, а поготово ако се претставува како ВМРО.

Следете ме на овие социјални мрежи