Видео

Протест пред живеалиштето на пратеничката Александрова – 3 јануари 2019

Врие полиција кај “народните избраници”. Вечерва бевме кај Александрова.
Прочитано е протестно писмо и повикана е да не гласа за промената на името на МАКЕДОНИЈА.
Сеуште имаат време да размислат и да се отрезнат пратениците на ВМРО. Не беа избрани во 2016 за ова. Секако не за ова. Затоа немаат право да го менуваат уставното име на татковината, на Македонија!

Протест кај пратеничката Александрова

Gepostet von Filip T. Petrovski am Donnerstag, 3. Januar 2019

Следете ме на овие социјални мрежи