Избор од ВЕБ

Кој е дипломатот што во Брисел одби да ги прифати документите за Филип Петровски?

Како што може да се види во експлицитно снимено видео дипломат во Брисел ги одбива документите за Филип Петровски, односно од петни жили се труди да најде забелешка зошто не би ги примил на обработка, односно за да ги даде на потпишување на сите кои би дошле во таа амбасада да депонираат потпис за кандидатурата на д-р Филип Петровски.
Од штабот на Петровски не известија дека со вакви опстукции се соочиле со скоро сите ДКПа на РМ, која сега некои ги викаат на СЕВЕРНА. На профилот на Филип Петровски има објавени повеќе видеа на кои јасно се гледа опструкцијата. И се чини дека одвињето е по терк, шаблон, односно инструкција.
На овој начин ДИК го спречи (намерно и организирано) изјаснувањето на целата наша дијаспора. Тоа ќе резултира со голем БОЈКОТ и АПСТИНЕНЦИЈА. Дали ова некој намерно го посакува? Знаејќи дека нашата дијаспора негува особено изразени патриотски чувства и не е лесно коруптивна, како на пример вработените во државната адмистрација на кои кој ќе стигне им се заканува…

Погледајте го видеото. Овој човек во последните 30 години е 25 години надвор по амбасади. Името и е познато на редакцијата.
А подолу ќе го видите и видеото од Словенија, каде што исто така документите и правото на потписи за Филип Петровски се оспорени и сето тоа е снимено.

Повеќе за ставовите на д-р Филип Петровски ТУКА
Сајтот на д-р Филип Петровски ТУКА
Биографија на д-р Филип Петровски ТУКА

Следете ме на овие социјални мрежи