Ако ве интересира повелете линк:
Како се боревме за Македонија, без штедење и комромис
Можете да ме следите и на Линкедин: Филип Петровски на Линкедин

 

Следете ме на овие социјални мрежи

Филип Петровски

Македонски политичар, воен ветеран, библиотекар, колумнист, хроничар, коментатор, архивист, конзервативец, десничар и универзитетски професор.

поврзани текстови