Филип Петровски

Моето мислење за ДВОЈАЗИЧНОСТА!!!

Моето мислење за ДВОЈАЗИЧНОСТА!!! pic.twitter.com/m7YIdBF7lT — Филип Петровски (@filippetrovski) January 30, 2017   Кога тогашните опозициски, а сега режимски новинари ме прашуваа нарачани прашања од Борјан Јовановски, познатиот АНТИМАКЕДОНЕЦ. Проследете што им одговорив. А можете да ме следите и на Твитер. Ако имате налог таму. Тоа ми ти било мрежа на шарените, дека они само…

Рената Десковска

Пречи бракот помеѓу маж и жена. И пречи верската христијанска традиција

Министерката за образование Рената Дескоска денеска ќе го повлече учебникот за четврто одделение по предметот општество, каде децата треб… Се разбира дека пречи. Тоа е во линија со ЛГБТ идеологијата која се залага за уништување на семејството, кое е последната линија на одбрана пред тоталното исчезнување на сите вредности… Source: Пречи бракот помеѓу маж и жена. И…

Методија Андонов Ченто

Јас не жалам оти ќе умрам…

“Загубив се, материјално пропаднав, мојата политичка кареира ја започнав како чорбаџија, а ја завршив како слеп сиромав. Децата се веќе 10 години без моја помош и лишени од помошта на заедницата поради мене. Му наредиов на синот да прекине со студиите од економски причини. Жената ја упропастив наполно и таа се разболе. Изгубив 9 години…

Грците не се шармантни и свиткани како Никола Димитров

„Го повикуваме германскиот заменик-министер за надворешни работи Михаел Рот да биде повнимателен кога ги посетува балканските земји, да избег… Грците не се „мивки“ како нашиот Димитракис… Source: Грците не се шармантни и свиткани како Никола Димитров

Се спукаа СДС и ДУИ во архивот!!! Иредентизмот доаѓа на голема врата.

Во писменото барање, Бислими бара од Петров, да направи промени во шест точки за функционирање и споделување на заедничка одговорност во раководств… На оваа тема ќе објавам поопширен текст деновиве. Прво видете ги барањата и прочитајте ги внимателно. Затоа што истите беа доставени и до мене, но немаше шанса да поминат затоа што се ИРЕДЕНТИСТИЧКИ…