Биографија или нешто слично

Оваа страница постојано ја работам и дополнувам. Има премногу детали кои е тешко да се стават наеднаш… Д-р Филип Петровски Образование: Доктор по Политички науки Линк до ЛИНКЕДИН ПРОФИЛ Линк … Continue reading Биографија или нешто слично