Филип Петровски нов директор на Лотарија?

Текстот подолу изобилува со непрецизности, навивање и некоректно информирање. Па сепак поради историјатот на нештата ќе го пренесам тука. Директорот на државната лотарија Дане Кузмановски си поднел оставка, а според […]