LIBRARY – DEFINITIVE COLLECTION

На линкот подолу 200 фотографии од периодот кога бев во Градската библиотека Браќа Миладиновци. Албумот го нареков LIBRARY – DEFINITIVE COLLECTION, мислам со право… Погледајте ако имате време… https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150350817867881&type=3

Кандидати за пратеници на Демократска Десница во 2011

Кандидати за пратеници на Демократска Десница во 2011 Кампања на ДЕМОКРАТСКА ДЕСНИЦА на точак. Бевме во 2011 пред времето… pic.twitter.com/BLXp0sJuRI — Филип Петровски (@filippetrovski) December 25, 2020 Линкот ве води […]