Неколку предлози до пратеничката група на ВМРО – ДПМНЕ да го спречи воведувањето на двојазичност во Македонија.
1.Со жив штит да ја блокира претседателската маса во Собранието на Република Македонија за да не може Талат Џафери да ја води седницата.
2.Со жив штит да ги блокира влезните врати во салата за пленарна седница, се со цел пратениците на сдсм и дуи да не можат да влезат и да гласаат,
3. Со жив штит да ги блокираат влезовите во собранието на рм, за да не може никој да влезе во Собранието..
4. Со жив штит заедно со нас, со македонскиот народ, надвор, со жив штит и со коли да се опколи собранието и да се спречи секако влез и излез во Собранието..
Се друго е соучество и правење кворум…

САЈБЕР КОМАНДА – сите епизоди!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *