*** ОВОЈ ТЕКСТ РЕДОВНО СЕ ОБНОВУВА И СЕ ДОДАВААТ НОВИТЕ ЕПИЗОДИ

***

Учествувам во Тешки Муабети редовно секој ВТОРНИК.

Во овој подкаст се демистифицираат теми од политиката и секојдневниот живот.

Често се служиме со иронија, сарказам и козерија.

Лично сметам дека тоа е соодветен одговор на реалноста која има тенденција да се заебава со нас на дневна основа.

Барем еден ден во неделата, возвраќам јавно 🙂

Тешки Муабети со Мечка и Миќо

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *