Ѓорѓиевски: Филип Петровски не е член на ВМРО-ДПМНЕ (кога идиотите маршираат)

ГЕНЕРАЛНО СИТЕ ШТО МЕ ПЛУКАА ИЛИ МИ СТАВАА СОПКИ НА ПАТОТ ДА ПОКАЖАМ ДЕКА КОНГРЕСОТ НА дпмне ВО ВАЛАНДОВО Е НЕЛЕГИТИМЕН БЕА ШИРОКОГРАДО НАГРАДЕНИ. РЕЗУЛТАТОТ ГО ГЛЕДАМЕ ПРЕД НАШИ ОЧИ […]