Петровски: Да го блокираме Собранието, нека влезат со хелихоптер на утрешната седница

Филип Петровски од фракцијата на ВМРО-ДПМНЕ пред Собранието побара граѓаните да ги блокираат сите влезови и да не дозволат пратениците да влезат на утрешната седница, на која треба да почне […]

Дента кога се потпиша Преспанскиот договор ние протестиравме…

Дента кога се потпиша Преспанскиот договор ние протестиравме… Додека некое се шетаа по битолските сокаци. Мислам знаете на кој мислам. Историјата ќе биде немилосрдна. Подолу видео од овој немил настан. […]