Петровски: Овој Договор е неприфатлив за било кој нормален човек

Филип Петровски во вечерашното гостување на Канал 5 рече дека Договорот со Грција е неприфатлив, а референдумот е незаконски. -Јас мислам дека овој референдум е незаконски. Оливер се заканува дека […]

Гостување во ТВ ПЛУС во Куманово, септември 2018

Наместо сега стотина години подоцна да бидеме во подобра позиција, сега ние сме во далеку полоша состојва и државата е пред смртна опасност. Корумпираните политички елитни наместо да работат во […]