Петровски кон Ангелов: Ја исмевате 2001 година со вашето коленичење пред споменици на УЧК

Остри критики упати екс-функционерот од ВМРО-ДПМНЕ, Филип Петровски кон генералот Стојанче Ангелов. Ангелов пред неколку дена го посети Липково, заедно со воениот ветеран Абедин Зимбери, каде положија цвеќе кај жртвите […]