LIBRARY – DEFINITIVE COLLECTION

На линкот подолу 200 фотографии од периодот кога бев во Градската библиотека Браќа Миладиновци. Албумот го нареков LIBRARY – DEFINITIVE COLLECTION, мислам со право… Погледајте ако имате време… https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150350817867881&type=3