На линкот подолу 200 фотографии од периодот кога бев во Градската библиотека Браќа Миладиновци.

Албумот го нареков LIBRARY – DEFINITIVE COLLECTION, мислам со право… Погледајте ако имате време…

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150350817867881&type=3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *